KONTAKT image of menu for small screens OM
J O LARSEN
STØBNING AF
FUNDAMENT
STØBNING AF
GULVE
KLOAK
RENOVERING
BÆRENDE
VÆGGE
KONTAKT
OS
OM J O LARSEN STØBNING AF FUNDAMENT STØBNING AF GULVE KLOAKRENOVERING BÆRENDE VÆGGE
logo of jolarsen shows an excavator in black
textlogo of jo larsen

Entreprenørfirma
J.O Larsen

Hvem er vi

J O Larsen er et mindre byggefirma, som ejes af Jørgen Larsen Entreprenør og aut. kloakmester. J O Larsen har været beskæftiget i byggebranchen i mere end 25 år.
J O Larsen lægger vægt på faglig høj ekspertise samt faste priser på arbejdet. Alt arbejde udføres efter en tidsplan, der udarbejdes i samarbejde med kunden.
Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor gør vi meget ud af at gennemgå opgavebeskrivelserne, inden vi giver en fastpris på arbejdet. Det sikrer, at du som bygherre ikke får nogen overraskelser undervejs i dit byggeprojekt, da vi har taget os tiden sammen med dig til at gennemgå byggeprocessen, som involverer os.
Vi har i mere end 10 år arbejdet med udgravning til fundamenter, fugtsikring af kældre, ændringer af bærende vægge, understøbning af eksisterende sokler samt støbt 100-vis af gulve
I større byggesager indgås en AB-Forbruger entreprise/kontrakt for arbejdets udførelse, og alle betingelser herunder betalingsbetingelser aftales inden arbejdets udførelse.
worktable at Entreprenørfirma J O Larsen

RING 24 25 20 20

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

namelogo for inputting a name
emaillogo for inputting an emailadress
tlflogo for inputting a phonenumber
penlogo for inputting a message